دانشکده تغذیه و علوم غذایی
بازدید از خطوط تولید و واحد تحقیق و توسعه کارخانه های شرکت زرین غزال (تولید کننده محصولات لبنی آپادا و بستنی دایتی)
بازدید از خطوط تولید و واحد تحقیق و توسعه کارخانه های شرکت زرین غزال (تولید کننده محصولات لبنی آپادا و بستنی دایتی)
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "سیاوش باباجعفری" رئیس دانشکده،رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و دبیر شورای عالی غذا از فعالیت های دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی و کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد.
در ادامه فعالیت های دفتر ارتباط با صنعت این دانشکده و کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در تاریخ چهارشنبه 29 دیماه 1400 با حضور دکتر سیاوش باباجعفری رئیس دانشکده، دکتر عبدالحمید مصلی نژاد معاون پشتیبانی و جمعی از اعضای شورا، بازدید خطوط تولید و واحد تحقیق و توسعه کارخانه های شرکت زرین غزال (تولید کننده محصولات لبنی آپادا و بستنی دایتی) انجام گرفت.
وی گفت: پس از این بازدید در جلسه ای صمیمانه و مشترک با مدیران کارخانه، راهکار های همکاری دانشکده تغذیه و علوم غذایی و کارخانه های شرکت زرین غزال، با هدف کاربردی تر شدن فعالیت های علمی و آموزشی دانشکده و رفع مشکلات صنعت با استفاده از توان متخصصین تغذیه، بهداشت مواد غذایی و صنایع غذایی دانشکده، مطرح گردید و مقرر گردید تفاهم نامه ی همکاری سه جانبه بین شرکت دایتی،دانشکده تغذیه و علوم غذایی و مرکز تحقیقات تغذیه منعقد گردیده و مبنای همکاری های آتی قرار گیرد.
نظر دهید